Online

For mange virksomheder er internettet den allervigtigste platform at være stærk og synlig på. Derfor fokuserer Semios på gøre online indsatsen mest muligt effektiv – med iøjnefaldende design, adword/banner-kampagner, SEO, PR, HD-video – for blot at nævne nogle af værktøjerne.

PR

Har du nyttige og relevante fakta og nyheder at fortælle dit publikum? Semios kan hjælpe dig, så din virksomhed bliver omtalt i de medier, som din målgruppe ser hver dag.

Tryksager

Print er i allerhøjeste grad stadigt effektivt. Men det skal være high-end design, kvalitetsmaterialer og second-to-none finish. Og tryksagen skal være gennemtænkt og anvendt på rette sted og rette tidspunkt for have gennemslagskraft. Vi har mange års erfaring i at udvikle helt unikke trykte værktøjer.

Identitet

Det er vigtigt for en virksomhed at være troværdig i alle sammenhænge. Semios hjælper jer med at skabe det rigtige billede af din virksomhed – med en gennemtænkt markedsføringsstrategi, en unik identitet og målrettede budskaber til dit publikum.

Kontakt 

 

Direktør Jakob Halskov 

 

 

Telefon: +45 4013 5942 
Email: jah@semios.dk

Vejen til resultater

 

At opbygge værdifulde langvarige kunderelationer er for os en grundregel.

 

Sympati, tillid og kompetencer er værdier, som ofte er de bedste omdrejningspunkter i markedsføringen. Det tror vi på, og vi ser det ofte bekræftet.

 

Jo bedre vi kender ‘kundens kunde’, desto bedre resultater opnår vi i markedsføringen.

Brug kronerne målrettet

 

Man kan sagtens skyde gråspurve med kanoner, men det er som bekendt ofte dyrere end resultatet berettiger.

 

Med få midler, der er målrettet og anvendt på en gennemtænkt markedsføringsindsats, kan du opnå gode resultater på bundlinien.

 

Og det er netop, hvad vi gerne vil måles på.

Kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vores kompetencer

Semios udfører groft sagt alle former for opgaver, der har med markedsføring at gøre. Alt lige fra udarbejdelse af strategiplaner til teknisk implementering af et website. Herunder er en bid af hvad vi er i stand til at tilbyde dig:

Identitet

Det er vigtigt for en virksomhed at være troværdig i alle sammenhænge. Semios hjælper jer med at skabe det rigtige billede af din virksomhed – med en gennemtænkt markedsføringsstrategi, en unik identitet og målrettede budskaber til dit publikum.

Website

Vi designer og opbygger elegante websites i responsivt design, der tilpasser sig enhver smartphone, tablet eller pc-skærm – med særlig fokus på brugervenlighed, søgemaskineoptimering og funktionalitet.

Konceptudvikling

At sætte sig 100% ind kundens situation og forstå forretningen til bunds sikrer, at markedsføringen bliver stærk og resultatfokuseret.

HD-Video

HD-video med dine gode historier er næsten ikke til at undvære i dag – på dit website, kundemøde, messe og f.eks. til presseomtale. Vi laver sammen med dig en kort drejebog om indhold, budskaber og mål. Så producerer, redigerer og leverer vi din film til alle de formål, du ønsker.

PR

Har du nyttige og relevante fakta og nyheder at fortælle dit publikum? Semios kan hjælpe dig, så din virksomhed bliver omtalt i de medier, som din målgruppe ser hver dag.

Nyhedsindhold på websitet

Ud fra enkelte stikord fra dig kan Semios forfatte en nyhedsartikel om dit nye produkt, dine igangværende projekter eller kommende arrangementer.

Præsentationsvideoer

Skal du have lavet en video, der profilerer dit produkt og fortæller i detaljer om netop de features, som du ønsker? – En 2 min. produktvideo med dine unikke salgspunkter.

Messestand og design

Vi kan designe og leverer alt det flotte og kreative, som du skal bruge på messestanden.

Google Adwords

Adwords annoncering er en effektiv måde at hjælpe dig med at nå ud til kvalificerede købsinteresserede kunder. Semios opbygger iøjnefaldende Google Adwords-kampagner.

SEO

Bliv set af de rigtige og få kvalificerede kunder direkte ind på jeres website. Med søgemaskineoptimering hjælper vi dig opad og forrest under Googles søgeresultater.

Kundeanalyser

Vi laver research og analyse på et praktisk og nyttigt niveau. Dermed kridter vi altid banen rigtig op – til at få jeres målgruppes kvalificerede opmærksomhed.

Trykte bannere

Bannere bliver set, hvis de placeres rigtigt. Vi designer bannere til indendøres og udendørs eksponering, så virksomhedens målgrupper ser og opfatter jeres budskab på rette sted.

Dine kontaktpersoner

Vi står altid til rådighed, hvis du har en opgave der skal udføres eller hvis du har brug for rådgivning og hjælp til dine projekter.

Jakob Halskov

 

Direktør / AD

 

Email: jah@semios.dk

Mobil: 4013 5942

Et udpluk af cases

Vores kunder spænder fra internationale virksomheder til det lille nystartede firma. Herunder kan du se et lille udpluk af forskellige kundecases som vi har udført: